Een knuffel met een GroTE boodschap... voor iedereen!

SToUT Konijn

+

Knuffelknol

=

Knuffelkeutel

Kom naar 't Hol van SToUT Konijn! buiten spelen! knuffelen en keutelen! naar Vlieland!

SToUT Konijn keutelt overal... knuffelkeutels!

Op festivals, in speeltuinen, bibliotheken, theaters, winkels... bij jou thuis!

Samen spelen. gek durven doen. jezelf zijn.

Stout Konijn graaft speelhol in woonwijk Vlieland

Kleuters en jongeren ontwerpen samen make-over van oude speeltuin. Donderdag 11 juli 2019, de laatste dag voor de zomervakantie, is het zover: Burgemeester Tineke Schokker opent samen met de kinderen op Vlieland ‘t Hol van Stout Konijn – een nieuwe natuurspeeltuin met speeltochten in de Vlielandse bossen en duinen.

Verder lezen

Lees meer »

Keutel-Kickoff tussen de heftrucks

Nu we alle ideeën voor de speelplek verzameld hebben, begint het grote puzzelen. We doen een maandagochtend kick-off meeting tussen de heftrucks op het Sportveld. Aan tafel zit de Gemeente Oost-Vlieland, Staatsbosbeheer, Kampeerterrein Stortemelk, Bredeschool De Jutter, Into The Great Wide Open, DMAU en natuurlijk Stout Konijn (met keutels!).

Verder lezen

Lees meer »

Into The Great Wide Open-crew denkt mee

Daryl van DMAU, de architect voor ‘t Hol van Stout Konijn deelt de visie op Vlie en de mogelijkheden voor een speelplek met de Into The Great Wide Open crew. Welke haken, ogen, valkuilen en kansen zitten er aan een speelhol van een groot knuffelkonijn tijdens een festival?

Verder lezen

Lees meer »

SToUT Konijn?!

Vaak gestelde vragen...

Stout Konijn keutelt overal KnuffelKeutels… en dan het liefst op plekken waar keutels niet gewenst zijn! Op festivals, in speeltuinen en bibliotheken… of bij jou thuis in de koelkast en in bed!

KnuffelKeutels zijn de uitwerpselen van onze lievelingsknuffel Stout Konijn. En met knuffelpoep kun je ook fantastisch knuffelen! Het geeft je zelfs heel veel KnuffelKracht!

Wanneer je de keutels van onze lievelingsknuffel Stout Konijn knuffelt krijg je heel veel KnuffelKracht! En met KnuffelKracht kan je de hele wereld aan… dat weten we allemaal!

Stout Konijn is een échte knuffel. In onze fantasie komen knuffels natuurlijk tot leven. In de fantasiewereld van Stout Konijn mag iedereen meespelen want dan is samen spelen het leukst!

Stout Konijn is een knuffel voor iedereen en dus voor alle leeftijden! Diep van binnen zit er in ons allemaal een kleine keutel die wil knuffelen.

niet gestelde vragen...

Stuur SToUT Konijn een bericht!

Sparrenlaan (speeltuin), Oost-Vlieland

Kom spelen en knuffelen in 't Hol van Stout Konijn!

Deel dit: